Kundtjänst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad

2008-08-18

 

 
Verksamheten upphörd 2008-08-18

Verksamheten under vår bifirma Alarmera Hemsäkerhet upphör 2008-08-18. Beslutet berör i övrigt ej verksamheten eller företaget Hannus & Co Teknik AB.

Teknisk support:

Tidigare kunder i behov av hjälp eller köp av tillbehör kan vända sig till www.gb-trading.se som erbjuder hela vårt tidigare sortiment. GB Trading AB är verksam med bl.a. Jablotron larm- och säkerhetsprodukter sedan 1999.

 
 

ActiveGPS II

 

Produkten som varnar för fartkameror! ActiveGPS består av en GPS mottagare som bestämmer fordonets position i realtid. Denna jämförs sedan med den inbyggda databasen för att se om någon fartkamera eller annan fara finns nära. Finns det en position som fordonet närmar sig som är registrerad i databasen så ger enheten ifrån sig en ljudsignal och avståndet till positionen visas. Skulle du dessutom köra för fort så fortsätter varningssignalen tills du sänkt hastigheten

Du kan själv bestämma hur tidigt du vill bli påmind i antal sekunder innan du når positionen i den hastighet som du har nu. Fabriksinställningen ligger på 17 sekunder. Du kan dessutom ställa in en marginal (fabriksinställd på 0km/t) hur mycket över tillåten hastighet du får köra innan du hör varningspipet för hög hastighet.

 

 
Utbyggnaden i Sverige av fartkameror har bara börjat. Innan 2007 så skall det finnas ca 700 kameror. De som nu sätts upp är av en ny typ där det skall finnas en kamera i varje skåp som är länkad till en central. Tidigare har det bara funnits ca 50 riktiga kameror och dessa har varit inställda på att ta ett begränsat antal bilder.

Det kommer bli en enorm skillnad med kameror i varje skåp som kan ta obegränsat med foton, dygnet runt, på fortkörare.

 

Mer utförlig information om ActiveGPS finner du på tillverkarens hemsida: AD Teknik AB Leveransen är komplett inklusive programvara på CD, 12V cig. biladapter, USB kabel och instruktion.

 

Vi säljer enbart den mer ljusstarka BLÅ versionen. Finns i lager för omgående leverans med senaste firmware 2.5 (mars 2007).

Pris 1.475:-

 

 

 

 

 

 

© 2007-2008 Alarmera Hemsäkerhet Nordiska